onsdag den 15. september 2010

Granslev Ådal - igen

Søndag d. 12. september drog Den Glade Murer og jeg igen af sted til Granslev Ådal. Der er mulighed for så mange dejlige ture der, så det er område, man sagtens kan vende tilbage til mange gange og finde nye spændende ruter.


Udgangspunktet var parkeringspladsen på Randersvej mellem Lystskoven og Hammel Skov. Først tog vi turen østpå. Det var en tur frem og tilbage langs ådalen, noget af vejen gik vi inde i skoven, noget af vejen i udkanten af skoven, så vi kunne se ådalen. Et spændende afvekslende terræn at gå i.


Vi stødte på op til flere smukke skovsøer.


Der bor en trold i denne stub. Det ved jeg, for jeg kan se ham!


Hele tiden hang der nogle gevaldige sorte skyer ud over ådalen og på tilbagevejen måtte vi da også krybe i læ i en granskov, da regnen pludselig væltede ned. Heldigvis blev det den eneste byge, så det var okay. Ellers var det helt stille og mildt og det var faktisk rigtig dejligt vejr at være ude i.



Efter en ”rugfel-pause” på en bænk ved landevejen tæt på bilen (hvis det skulle begynde at regne igen), fortsatte vi turen mod vest. Her så man heller ikke meget til åen, men kom forbi en dejlig sø og længere ude nogle dejlige enge. Vi krydsede åen på en gammel jernbanedæmning og gik så tilbage gennem skoven. Endnu en spændende tur i vekslende terræn.


Endnu en sø - denne gang med solskin


Man kan begynde at ane efterårets farver i landskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar