mandag den 8. november 2010

Squash-champignonsuppe

Den Glade Murer og jeg havde været på en dejlig vandretur i gråt, blæsende efterårsvejr. Efter sådan en tur ville en gang varm, fyldig suppe være rigtig godt og gerne en, man kunne lave ret hurtigt. Valget faldt på en Squash-champignonsuppe, en opskrift jeg havde klippet ud fra et ugeblad for mange år siden. Lidt ændringer kom til undervejs i form af krydderier og cabanossi-pølser, men ellers fulgte jeg opskriften.


Squash-champignonsuppe
(3 personer)
1 squash
250 g champignon
3 løg
200 g frossen spinat
1 pakke cabanossi-pølser (man kan også bruge chorizopølse)
1 spsk olie
2 tsk Herbes de Provence
Chili

Løgene pilles og hakkes groft. Squashen skæres i skiver. Champignonerne renses og skæres ligeledes i skiver. Olien varmes i en gryde og løgene steges klare heri. Squash og champignoner tilsættes og snurrer med i 5 minutter. Derefter tilsættes 1 l bouillon og når suppen har kogt fem minutter tilsættes frossen spinat og suppen koger yderligere 5 minutter. Suppen smages til med salt, peber, Herbes de Provence og chili. Til sidst tilsættes cabanossi-pølserne skåret ud i små skiver og når de er varmet igennem er suppen klar til servering. Brød serveres til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar