onsdag den 21. september 2011

Karrybulgur med bacon og grønsager

En god og hurtig hverdagsret, der ikke kræver så mange ingredienser, ej heller giver så stor opvask bagefter. Man kan selvfølgelig også komme andre grønsager i end porrer og gulerødder og man kan bruge ris i stedet for bulgur. Opskriften er klippet ud af et ugeblad.

Karrybulgur med bacon og grønsager
(2 personer)
150 g bacon i tern
1½ dl bulgur
½ spsk karry
salt, peber
2 skivede porrer
1½ gulerod i skiver
3 dl bouillon
½ stort æble i tern
1 spsk flødeost
Rist baconternene gyldne i en gryde og læg dem på et stykke køkkenrulle på en tallerken, mens du laver retten færdig. Bulguren svitses i baconfedtet. Derefter tilsættes karry sammen med porrer og gulerødder. Lad det hele snurre sammen et øjeblik. Hæld bouillonen i lidt efter lidt. Læg låg på gryden og lad retten snurre 15 minutter. Tilsæt æbletern og lad den snurre yderligere 5 minutter. Tilsæt en stor spsk flødeost samt bacontern og smag til. Rør blandingen igennem og så er den klar. Serveres med dagens salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar