torsdag den 9. maj 2013

Træstammer


Nogle træstammer kan man nøjes med at nyde synet af...

...her iklædt det fineste forårsløv

Andre træstammer får man lyst til at sætte tænderne i...

...så man kan nyde den gode smag af marcipan og andre lækre sager

Nedenstående opskrift er fra Odense Marcipan.

Træstammer – min version
(12 små)
200 g kagerester
60 g marcipan, revet
90 g mørk chokolade
hindbærmarmelade
1 tsk romessens
ekstra marcipan
ekstra chokolade, smeltet
Smelt de 60 g chokolade i et vandbad eller i mikroovnen. Smuldr kagen i en skål eller brug en foodprocessor og bland med marcipan, smeltet chokolade og hindbærmarmelade. Hvor meget hindbærmarmelade man bruger afhænger af kagemassens konsistens, den skal stadig være fast. Smag kagemassen til med romessens. Sæt kagemassen i køleskabet til den er fast og tril den til en eller flere pølser. Rul den ekstra marcipan tyndt ud mellem to stykker bagepapir og pak kagepølsen ind i marcipanen. Skær derefter pølsen i mindre stykker og dyp begge ender i den ekstra smeltede chokolade. Sæt kagerne på køl og så er de klar til at blive spist – en meget lækker og koncentreret godbid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar