torsdag den 14. august 2014

Søster-besøg

Som jeg skrev i sidste indlæg...

...så har jeg de sidste dage haft besøg af min søster. Det blev nogle hyggelige dage med masser af snak, gode ture i naturen og lækker mad. At spise mad, lave mad og snakke om mad fylder en del, når vi er sammen. Det er jo altid dejligt at have en, man kan dele sin interesse og lidenskab.


Den ene dag var vi en tur i Svendborg, hvor vi fik shoppet lidt. Vi besøgte bl.a. den italienske delikatessebutik Appetito og helsekostbutikken Det grønne hjørne.


Og så fik vi en superlækker frokost i café Under Uret. Der var mange lækre ting at vælge mellem på menukortet, men vi endte begge to med at vælge Under Uret´s tallerken med 3 ting: Lakserilette, røget dyrekølle og Vesterhavsost med nøddesylt. Mums, det var lækkert og kan varmt anbefales.


Om aftenen lavede vi os hver en lækker tallerken med nogle af de gode ting, vi havde fået købt - bl.a. nogle gode oste fra Appetito.


Som sagt blev det også til nogle gode gåture og heldigvis blev det faktisk fint vejr, selvom det ikke var det, man havde fået indtryk af i vejrudsigten. Den ene dag gik vi rundt om Langesø lidt vest for Odense.




Og den sidste dag travede vi en længere tur i Svanninge Bakker og Bjerge nord for Faaborg. Meget skønt natursted, der altid er et besøg værd.

Alt i alt var det på alle måder nogle gode dage.

1 kommentar: