tirsdag den 25. november 2014

Madrid lige om hjørnet og ovnbagt kartoffelmos

Så er der gang i pakningen…
…af tøj og ting til forlænget weekend i Madrid. Som I kan se er paraplyen også fundet frem, for vejrudsigten ser ikke for god ud. Heldigvis er det en storby vi skal være i med masser af indendørs ting at se og købe (og smage på), så det skal nok blive godt alligevel. Er lidt spændt på hvor meget og hvordan de har pyntet op til jul.

På grund af turen til Madrid, vil der ikke være indlæg de næste dage på bloggen. I stedet regner jeg med at smide nogle billeder på Anne Naturglads Facebook-profil, så I kan følge med der – hvis altså jeg kan få teknikken til at virke.

En lille opskrift inden afrejsen skal I nu have. Og den har ikke spor med Spanien og spansk mad at gøre. Det er nemlig en opskrift på en dejlig kartoffelmos med god smag af blå ost.


Ovnbagt kartoffelmos med selleri og blå ost
(1 person)
300 g kartofler
100 g rodselleri
½ lille rødløg, finthakket
30 g blå ost
1 spsk skyr
salt, peber

Kartofler og selleri skrælles og skæres i grove tern. Koges i usaltet vand i 30 minutter. Moses og røres med finthakket rødløg, skyr og blå ost. Smages til med salt og peber. Kommes i et lille ovnfastfad og bager ca. 30 minutter. Lækkert tilbehør, her til en gang gode pølser fra Hanegal og lidt rødkålssalat.

Nos vermos - Vi ses

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder og ser kartoffelmos lækker ud :)

    Hav en god tur til Madrid.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jacob,

      Det blev faktisk en overraskende lækker kartoffelmos. Og tak, jeg havde en dejlig tur til Madrid.

      Slet