søndag den 14. juni 2015

Lækkert tilbehør til grill med kartofler og asparges

Jeg er vild med de friske grønne asparges, så her kommer en opskrift til. Og selvom det måske ikke ser ud til at blive grillvejr lige med det samme, får I alligevel denne opskrift på lækkert tilbehør til grill. Man kan nu også sagtens bruge tilbehøret til almindelig stegt kød eller som hovedret med brød til. Opskriften har jeg set hos Arla.




Foliepakker med kartofler, blåskimmelost og grønne asparges
(2 personer)
300 kartofler (nye er selvfølgelig bedst, men gamle der skal bruges nu er også ok)
150 g grønne asparges
1 fed hvidløg
75 g blå ost (Jeg brugte Danablu)
salt, peber
Skrab eller skrub kartoflerne, hvis de er nye. Skræl dem, hvis de er gamle. Kog dem ca. 10 minutter. Skær dem i mundrette stykker. Skyl aspargesene, skær det nederste stykke fra og del dem i to-tre stykker. Snit hvidløgsfeddet i tynde skiver. Gør to stykker dobbelt alufolie klar. Fordel kartofler, asparges, hvidløg og smuldret ost på folien og drys med salt og peber. Luk foliepakkerne grundigt. Grill pakkerne øverst i ovnen ca. 10 minutter - til osten smelter og aspargesene er møre. Jeg spiste lidt svinefilet og dagens salat til.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar