onsdag den 24. juni 2015

Wraps af kål med mexicansk kyllingefyld

Hvad er en kålwrap? Hvad er nu det for noget?


Det er pandekagefyld lagt ind i et kålblad i stedet for en wrap eller pandekage. For nogle lyder det nok mærkeligt, ja måske ligefrem trist at måtte undvære pandekagen. Men da jeg prøvede at lave kålwraps for første gang for nylig, syntes jeg faktisk, at det var rigtig lækkert med den friske sprøde kål i stedet for en tør kedelig købetortilla. Og selvom jeg også stadig godt kan lide pandekager af den gode hjemmelavede slags, så bliver det absolut ikke sidste gang, at der kommer kålwraps på mit bord. (Jeg kan nu heller ikke garantere, at der aldrig kommer købetortilla på bordet mere. Nogle gange er den nemme hurtige løsning bare den bedste).



Kålwraps med mexicansk kyllingefyld
(1 person)
100 g kylling
½ løg
chili
olivenolie
50 g sorte bønner
3 tomater
½ gul peberfrugt
2 tsk stærk salsa
½ dl mælk
spidskommen
50 g fast ost
2 kålblade, jeg brugte spidskål

Start med at skære kyllingen i mindre stykker og steg dem i lidt olivenolie i en gryde. Tag kyllingen op, Hak løget og chilien fint. Svits løgene i olie til de bliver klare, tilsæt chilien. Kom bønnerne i sammen med tomater og peberfrugt skåret i tern. Tilsæt salsa og mælk. Lad det hele småsimre 10 minutter. Det skulle gerne blive en lidt tyk sovs. Tilsæt kyllingestykkerne og varm det hele igennem. Smag til med spidskommen. Skær osten ud i små tern. Læg et kålblad på din tallerken, kom halvdelen af sovsen på samt ostetern og pak kålbladet rundet om. Så er din wrap klar til at blive spist. Du kan spise den ene wrap med salat til som et måltid og så gemme fyldet og det andet kålblad til næste dag. Eller du kan spise begge wraps på en gang med eller uden ekstra salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar