tirsdag den 7. juli 2015

Til en varm dag - let og lækker æggekage bagt i ovn

Endnu en varm dag, hvor man ikke lige orker det helt store projekt i køkkenet. Så er en æggekage altid en god ide. Man kan bruge hvad man har, bare man har æg. Denne dag var der også en rest ovnbagte tomater, lidt kogte kartofler og peberfrugt. Alt sammen perfekt til en æggekage.




Ovnbagte æggekage med kartofler og ovnbagte tomater
(1person)
150 g kogte kartofler
2 æg
1 dl cremefraiche
30 g ost i tern
lidt ovnbagte tomater
½ peberfrugt
basilikum, finthakket
salt, peber

De kogte kartofler skæres i tern. Peberfrugten skæres i tern. Et ildfast fad smøres. Kartoffeltern og peberfrugttern kommes i fadet sammen med ovnbagte tomater og ostetern. Æggene piskes med cremefraiche, salt og peber. Hakket basilikum tilføjes og æggemassen hældes over fadet. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter. Serveres med dagens salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar