tirsdag den 8. december 2015

Ovnfad med blomkål, rejer og spinat

Sidst fik I opskriften på en blomkålssalat. Det var ikke hele blomkålshovedet, der blev brugt og måske har I tænkt, hvad skal vi nu gøre med resten af blomkålen? Der er hjælp på vej, for her kommer endnu en opskrift med blomkål. Denne gang er blomkålen bagt i ovnen med spinat og rejer. Let, lækker og sommerlig mad midt i den mørke tid.




Ovnfad med blomkål, rejer og spinat
(2 personer)
150 g blomkål, delt i buketter
100 g frossen spinat, optøet
100 g rejer
2 æg
1 dl A38 (skyr eller cremefraiche kan også bruges)
1 spsk hvedemel
1 spsk Persillade eller friske krydderurter
salt, peber

Blomkål og rejer fordeles i et smurt ildfast fad. Væden knuges ud af den optøede spinat. Æg og A38 piskes sammen i en skål. Spinat, Persillade, hvedemel, salt og peber kommes i og det hele piskes sammen til en tyk masse. Massen hældes over blomkål og rejer og det hele bages i ovnen en halv times tid ved 200 grader. Serveres sammen med dagens salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar