mandag den 25. januar 2016

Lun salat med rødkål, bacon og feta

Her om vinteren kan det være rart med en lun salat. Her er en rigtig lækker en af slagsen med rødkål, bacon og feta.





Lun rødkålssalat med bacon og feta
(2 personer)
50 g kalkunbacon
1 lille løg, finthakket
olivenolie
300 g hakket rødkål – så fint eller groft som du nu kan lide det
1-1½ spsk balsamicoeddike
½ æble skåret i tern
salt og peber
50 g fetaost
purløg

Start med at svitse baconen på panden til det bliver sprødt. Da det er kalkunbacon bliver det ikke sprødt på samme måde som almindelig bacon. Tag baconen af varmen, tilsæt olivenolie og svits de finthakkede løg til de bliver bløde. Tilsæt balsamico og lad det simre et øjeblik. Tilsæt rødkålen og svits det 5 minutter. Det skal stadig have bid. Tilsæt bacon og æbletern og varm det hele igennem. Smag til med salt og peber. Drys til sidst med smuldret fetaost og lidt finthakket purløg. Spis eventuelt brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar