lørdag den 6. februar 2016

Pastafad med porrer og tomat

Her er opskriften på en nem og billig hverdagsret. Du kan bruge den som hovedret med brød og salat til eller som tilbehør til f.eks. frikadeller eller kylling.





Pastafad med porrer og tomat
(3 personer)
100 g fuldkornspasta
1 stor porre (250g)
olivenolie
1 ds hakkede flåede tomater
Herbes de Provence
salt, peber
1 dl fløde
50 revet ost

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl porren og skær den ud i små stykker. Svits porrestykkerne i olien ved svag varme i ca. 10 minutter. Tilsæt de hakkede flåede tomater og fløden og lad grønsagerne simre i 10 minutter. Smag til med Herbes de Provence samt salt og peber. Bland grønsager og pasta og hæld det hele op i et smurt ildfast fad. Bages ved 200 grader i 10 minutter. Tilsæt revet ost og bag pastafadet yderlig 10 minutter. Serveres som tilbehør til kød eller som en selvstændig ret med salat og brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar