lørdag den 19. marts 2016

Lækkert kartoffelfad med røget mørbrad og spinat

Røget mørbrad bruges ofte som pålæg. Men det kan også sagtens indgå i en middagsret. Har har jeg blandet mørbraden med kartofler og spinat i et ildfast fad, Sammen med æg og ost bliver det en lækker ovnret.





Kartoffelfad med spinat og røget mørbrad
(2 personer)
400 g kogte kartofler
150 g røget mørbrad
200 g frossen (og optøet) spinat
1 dl fløde
1-2 spsk flødeost (jeg havde en rest peberflødeost)
2 æg
50 g revet ost
salt, peber

Start med at skære kartoflerne i tern og læg dem i et smurt ildfast fad. Skær mørbraden i tern og kom mørbradternene oven på kartoflerne. Fordel den optøede spinat ud over. Pisk æg, fløde og flødeost sammen med salt og peber og hæld det over mørbraden og grønsagerne. Sæt fadet i ovnen og bag det ca. 30-40 minutter. Når der er gået ca. halvdelen af tiden, tages fadet ud og den revne ost drysses over. Derefter bages der videre 15-20 minutter. Serveres med dagens salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar