søndag den 7. august 2016

Pasta med aubergine, champignon og gorgonzolasauce

Man behøver ikke altid at spise kødsovs til sin pasta. Har du lyst til at prøve en god pastaret uden kød, så er dagens udgave med aubergine og champignon er godt bud. Og med en lækker gorgonzolasauce til, hvem behøver så egentlig kød? Ja, det er der jo nok nogle, der stadig gør. Men ikke mig - og måske heller ikke dig.




Pasta med aubergine, champignon og gorgonzolasauce
(2 personer)
1 rødløg
½ aubergine
150 g champignon
1 fed hvidløg
olivenolie
tørret basilikum
salt, peber
50 g gorgonzola
1-2 dl mælk
100-150 g pasta efter eget valg
Hak rødløget fint. Skær auberginen I små tern. Skær champignonerne i skiver. Snit hvidløget fint. Svits de finthakkede rødløg i olie på panden, til de er klare. Tilsæt auberginetern og svits 5-10 minutter. Kom champignonskiver og hvidløg i og lad det hele stå og småsimre på panden, mens du gør de øvrige ting klar. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Til saucen varmer du mælken op i en gryde, den skal ikke være for varm. Tilsæt gorgonzola og pisk til osten er rørt ud i saucen. Vend grønsagerne i saucen. Server grønsagssaucen til pastaen. Og gerne en salat til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar