tirsdag den 29. november 2016

Porrer og gulerødder i karry med æg og æble

Porrer, æble og karry passer rigtig godt sammen efter min (og mange andres smag) Her får du opskriften på en hurtig og nem hverdagsret, hvor der også er tilføjet mandler og æg. Hvor stærk din karry skal være, styrer du selv. Men lidt ekstra knald på krydderierne er godt i en kold tid.



Porrer og gulerødder i karry med æg og æble
(1 person)
1 porre
130 g gulerødder
olivenolie
karry
½ æble
en lille håndfuld mandler
1-2 æg
naanbrød

Porren skylles og skæres i mindre stykker. Gulerødderne skrælles og skæres i tern. Varm olien i en gryde og svits karryen. Tilsæt porrestykker og lad dem svitse fem minutter. Tilsæt gulerodstern og 1 dl vand. Lad grønsagerne småsimre 5-8 minutter. Gulerødderne skal stadig have bid. Kog æggene i 10 minutter. Skær æblet i tern og del mandlerne i to. Tilsæt æbler og mandler til grønsagerne. Varm det hele igennem og smag retten til med salt og peber og evt. mere karry. Serveres med naanbrød og skyr rørt med mangochutney.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar