onsdag den 14. december 2016

Paprikagryde med savoykål og sorte bønner

I den kolde tid er paprika et godt krydderi, især hvis det er den lidt stærke af slagsen. Paprika giver et godt pift til en god gryderet uanset om den er med kød eller uden kød. Måske synes du ikke at retten ser så interessant ud på billederne, men den smagte dejligt.




Paprikagryde med savoykål og sorte bønner
(2 personer)
1 lille løg
olivenolie
200 g savoykål
1 dåse tomater
Herbes de Provence
paprika
evt. røget paprika
1-2 dl bouillon
100 g sorte bønner fra dåse
parmesan

Hak løget fint. Skær savoykålen ud i tynde strimler. Svits de hakkede løg i lidt olivenolie, til de bliver bløde. Tilsæt savoykålen og lad dem svitse med ca. fem minutter. Tilsæt dåsetomater, Herbes de Provence, paprika plus evt. røget paprika, hvis du kan lide en lidt mere røget smag. Lad retten småsimre ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber samt evt. ekstra paprika. Tilføj de sorte bønner og varm det hele igennem. Serveres med revet parmesan og dagens salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar