fredag den 10. november 2017

Pastaret med sød kartoffel og halloumi

Her er en enkel grøn hverdagsret med pasta. Som så mange andre gange blev den lavet ud fra de forhåndenværende ingrediensers princip. En enkelt sød kartoffel som skulle spises var udgangspunkt, resten blev føjet til efterfølgende.




Pasta med søde kartoffel og halloumi
(2 personer)
1 stor sød kartoffel (ca. 300 g)
olivenolie
salt, peber
chiliflager
26 g mandler
100 g halloumiost
100 g fuldkornspasta
150 g frossen optøet spinat
1 spsk flødeost
citronskal

Skræl den søde kartoffel og skær den i tern. Vend ternene i olie med salt, peber og chiliflager. Læg dem på et stykke bagepapir og bag dem i ovnen ved 240 grader i 10 minutter.

Skær halloumiosten i tern. Læg ostetern og mandler ved siden af kartoffelternene og bag igen 10 minutter.

Imens koges pasta. Tilføj spinat de sidste fem minutter. Når pastaen er kogt hældes vandet fra gennem en sigte. Vend pasta og spinat med flødeost.

Anret pastaen på en tallerken og fordel kartoffeltern, ostetern og mandler over. Server med dagens salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar