tirsdag den 6. marts 2018

Vinterpasta med grønkål, rødløg og blåskimmelost

Grønkål er en dejlig kål, især her om vinteren hvor man godt kan mangle lidt mere af det grønne. I hvert fald hvis man forsøger at købe ind efter sæsonen. Her er grønkålen brugt i en god, enkel og hurtigt vinterpastaret , hvor der også indgår rødløg og blåskimmelost.




Vinterpasta med grønkål, rødløg og blåskimmelost
(1 person)
60 g pasta
100 g frisk grønkål (frossen kan også bruges, men det bliver ikke helt det samme)
½ rødløg
olivenolie
25 g blåskimmelost
1 dl fløde

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Hak grønkålen, men ikke alt for fint, stykkerne må gerne være lidt grove. Hak løget. Hæld fløden op i en skål og mos blåskimmelosten heri.

På en pande svitses rødløgene i olie, til de bliver bløde. Tilsæt den hakkede grønkål til den begynder at falde sammen. Tilsæt fløde og ost og vend rundt og varm igennem. Tilsæt eventuelt ekstra fløde, hvis det er nødvendigt. Krydr med salt og peber.

Vend pastaen i og varm det hele igennem. Så er din pasta klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar