torsdag den 5. april 2018

Pasta med grov rodfrugtmos

Her kommer endnu en opskrift fra før jeg flyttede. Det er en lidt anderledes pastaret, hvor pastaen bliver blandet med en grov grønsagsmos lavet af bagte grønsager. Det giver en god smag til pastaen.





Pasta med grov rodfrugtmos
(2 personer)
400 g rodfrugter uden skræl (jeg brugte mange gulerødder, lidt selleri og lidt pastinak)
½ løg
olivenolie (evt. hvidløgsolie)
salt, peber
2 dl bouillon
persille
purløg
140 g pasta
2 dl mælk
30 g rucola
15 g mandler
parmesanost

Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre tern. Skær løget i mindre stykker. Vend grønsagstern og løg i olie, salt og peber og bag dem i ovnen i 20 minutter. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Kom grønsagerne i en minihakker sammen med 2 dl bouillon og kør det hele sammen til en grov mos. Klip eller hak persille og purløg og vend det sammen med grønsagsmosen. Bland de kogte pasta med grønsagsmosen.  Kom det hele i en gryde, tilsæt 2 dl mælk og varm det hele igennem.

Skyl rucolaen og hak mandlerne groft. Anret pastaen med grønsagsmos på en tallerken. Kom rucola, mandler og parmesanost henover.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar